Mina onda fötter är ett minne blott

Aldrig hade jag räknat med att semestervikariatet skulle ge mig ont i fötterna och delvis var det mitt eget fel för jag hade inte investerat i fotriktiga skor för jag tänkte faktiskt inte på det. Jag har jobbat på en vårdavdelning på sjukhuset och det var många långa arbetspass och jäktigt och stressigt, samtidigt roligt, men det dröjde inte mer än en vecka så hade jag riktigt ont i fötterna. Jag gjorde två saker, dels så köpte jag bättre arbetsskor och så tog jag mig i väg på fotvård. Det här är ett litet tipsinlägg på fotvård i Lilla Edet eller Ale med omnejd, för det var så att det var i dessa omnejder som jag sökte fotvård. Visserligen arbetade jag på NÄL men jag bor i Lilla Edet och det finns ett fotvårdsföretag som heter Älvdalens Fotvårdsclinic och det var dit jag gick och där fick jag bra hjälp att bli kvitt värken i fötterna. Jag valde en spabehandling som utgick från mina egna önskemål och behov och anledningen till att det blev just den behandlingen beror på att det inte var något som felades fötterna, det var värken som var problemet och att fötterna kändes trötta men med hjälp av ett stärkande fotbad och fotmassage så var det som att vända på en sten. Jag hade ont när jag kom till Älvdalens Fotvårdsclinic och fötterna kändes smärtfria och fjäderlätta efter att behandlingen var klar. Jag vill varmt rekommendera er som skulle behöva fotvård i Lilla Edet eller Ale med omnejd att gå till detta fotvårdsföretag. Det finns flera olika slags behandlingar, alltifrån medicinsk fotvård till vaxning av ben och för er som hellre vill få ett hembesök så går även det att ordna.