Ibsand behöver man gå till en coach

Under det här året har det hänt många saker, bland annat blev jag arbetslös och istället för att tycka synd om mig själv så tog jag tag i situationen och beställde tid till en coach i Linköping. Jag såg möjligheterna och inte problemen. Äntligen var jag fri ifrån ett arbete som jag ändå inte gillade, vad skulle jag satsa på i stället var frågan så för att ta reda på vad jag egentligen ville göra så behövde jag en spark i baken, jag fick verkligen möjlighet att identifiera mina styrkor och resurser och sätta upp ett mål. Om ett par veckor börjar jag på lärarutbildningen och ska bli lärare på högstadiet. Hade jag inte blivit arbetslös hade detta inte skett så det var bra det som hände. Jag gick till ett företag som heter Mindsteps som jag hade läst om i något sammanhang, och jag förstod att det som de erbjuder inom coachning var något för mig. När man kommer till Mindsteps och får tala med deras coach i Linköping så får man definiera vad som är viktigt och diskutera verktyg och strategier för att man ska nå sina mål eller få en mer hanterbar vardag. På ett sätt får jag väl ändå erkänna att det är litet av en kris att förlora jobbet men det är vad man gör då i den situationen som spelar roll. Jag valde att ta kontrollen och hitta nya möjligheter och det var möjligt tack vara att jag vände mig till Mindsteps och deras coach i Linköping. Om du också vill göra en förändring och utveckla dig på ett personligt plan rekommenderar jag dig att vända dig till denna coach i Linköping du också.