Uppåkra Bygg AB

Hoppas ni haft en trevlig lunchrast och välkomna åter till bloggen. Jag ska idag ta och berätta lite grann om ett företag som heter Uppåkra Bygg AB. Det är nämligen så att det var till dem jag vände mig när jag behövde hjälp med en ombyggnation eftersom det är ett företag som jag hade hört skulle vara duktiga på det här med ombyggnation i Malmö, det var en kollega till mig som tipsade mig om dem.  

Det visade sig vara en bra rekommendation för jag fick all den hjälp som jag behövde med ombyggnationen och det var välbehövligt för vår familj har fått lite andra behov sedan tredje barnet föddes och vi behövde bygga om och dela upp ett större rum i två mindre så att barnen får egna rum. Jag började att leta efter något företag inom ombyggnation i Malmö då min kollega tipsade mig om Uppåkra Bygg AB, och berättade att även han fått deras hjälp, han sa att detta företag ägnar sig åt bygg, renoveringar och ombyggnation i Malmö med omnejd och att han inte trodde att jag skulle kunna få bättre hjälp av något annat företag än vad jag skulle kunna få av dem. Det var verkligen på det viset för de gjorde ett kanonjobb och såg till att både modernisera huset och göra det anpassat efter vår familjs behov och önskemål. Våra två äldsta barn är jätteglada över sina egna rum men det minsta barnet är för liten än för att ha någon uppfattning i frågan. Som byggföretag har Uppåkra Bygg AB flera års erfarenhet och bred kunskap inom byggbranschen och jag vet att de kommer att leverera sina tjänster även till dig på ett bra sätt, det vill säga tjänster med hög kvalité, god kundservice och professionella resultat.